IVANA ŽENA POŠTENO NAPLJUVALA, HRVAT PROPAO U ZEMLJU ZBOG PONIŽENJA: Pazite samo kakve mu je GADOSTI sve rekla...
Svađa, Foto: Profimedia

HIT SCENE

IVANA ŽENA POŠTENO NAPLJUVALA, HRVAT PROPAO U ZEMLJU ZBOG PONIŽENJA: Pazite samo kakve mu je GADOSTI sve rekla...

Ivan je odlučio da je tuži zbog povrede dostojanstva i uznemirenosti

Objavljeno:

Snježana je pošteno izvređala muža Ivana navodeći da je "plači*****", dodavši na to još nekoliko ponižavajućih uvreda, piše Danica.hr.

Ivan je zato odlučio da je tuži zbog povrede dostojanstva i uznemirenosti. Kao dokaz u optužnom predlogu je priložio sporni mejl koji mu je supruga poslala krajem prošlog maja u Zagrebu.

Tako se u optužnom predlogu navodi da je Snježana putem mejla vređala sada već bivšeg supruga "navodeći da je plači*****, da mu se 'ne diže', da je 'sje***', da u sebi nosi 'mržnju, gnev, prosipa žuč gde stigne', opisujući muža rečima 'kme kme' kao plačljivu osobu".

Na osnovu toga je Snježana (35) optužena da je kod Ivana (38) kao žrtve i člana porodice "prouzrokovala povredu dostojanstva i uznemirenost".

Optužni predlog povređeni je suprug podneo sredinom decembra.

Ali, ovih dana Ivan je iznenada odustao od optužnog predloga, pa je sud morao da odbaci tužbu protiv Snježane. Nije poznato zbog čega je Ivan to učinio.

"S obzirom na to da je tužitelj odustao od optužnog predloga, troškovi postupka po osnovu člana Prekršajnog zakona padaju na teret budžetskih sredstava suda", naglasila je sudija.

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.